Szerzői jogok

Szerzői jogok

A képek nagy része az Ajkai Fotóklub gyűjtéséből és a tagok saját készítésű fotóiból áll. Szeretnénk teljesen nyitottá tenni az oldalt, hogy a nagyközönségnek, a lakosságnak elérhetővé váljék. Úgy gondoljuk, ez közkincs. A képeket közcélokra nagyon szívesen térítésmentesen, a cél ismeretében kérésre, rendelkezésre bocsátjuk.

Az oldalon szereplő képekre kattintva, bővebb információhoz is juthatnak a képről, és egyben hozzá is szólhatnak. Várjuk hozzászólásukat, információikat a képről. Osszák meg velünk, még, ha nem is biztos az információ! Vitatkozzunk rajta, ki, mit tud. A hitelesség kedvéért, anonim módon nem tudnak hozzászólni.
Egyszerű megoldással küldhetnek fotókat az oldalra, a fotók feltöltése gomb segítségével. A beküldött fotók csak szerkesztés után kerülnek ki az oldalra, amennyiben minőségileg és a szerkesztői koncepciónak megfelelnek. Amennyiben szükséges, minimális retusálást is elvégzünk a képeken, az élmény teljesebbé tételének érdekében.
Az oldalra történő feltöltéssel, illetve, a fotó részünkre történő átadásával, az átadó minden ellenszolgáltatás nélkül hozzájárul ahhoz, hogy az Ajkai Fotóklub a képet és az információt saját klubtevékenysége során (könyvben, nyomdai kiadványokban, bemutatókon, közhasznú, közcélú felhasználásra) felhasználhassa, természetesen a szerző feltüntetésével. Új készítésű, ismert szerzőjű fotót, harmadik személynek, csak a szerző beleegyezésével adhatja ki.
Amennyiben a feltöltött, átadott fotó szerzője nem ismeretes, akkor szerzőként „archív fotó” vagy „ Gipsz Jakab gyűjteménye” (természetes személy) szöveg kerül a szerző helyére.

KÉPEK FELTÖLTÉSE! ITT!

Az oldal az Ajkai Fotóklub 2009-ben kiadott „Ajka város története képekben” című könyv sikerén felbuzdulva készült. Közel 2000 db archív, közérdeklődésre számítható képet gyűjtöttünk össze melyeket igyekszünk folyamatosan feltölteni ide és megmutatni Önöknek. Nem titkolt szándékunk, hogy könyvünket a közeljövőben újra megjelentetjük és ezen az oldalon keresztül még több információhoz és képhez hozzájuthatunk Önökön keresztül. Várjuk hozzászólásaikat és fényképeiket. Ha rendelkezik Ön olyan fotóval, amelynek történeti értéke van és az oldalra való, kérem, jelezze! Nagyon szívesen segítünk képeik, negatívjaik, diáik digitalizálásában, keressenek elérhetőségeinken.
Köszönettel: TGY

Fotó feltöltése, küldése!